Returnering

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag den fulde ordre er leveret til dig.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter levering af din ordre, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på shop@numph.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Vi betaler for din returforsendelse (OBS: kun én returforsendelse). Du skal blot benytte den vedlagte returlabel. 

Sådan returnerer du:
Vi har gjort det nemt for dig at returnere dine varer. Følg disse steps:

1. Pak dine returvarer i original eller anden forsvarlig emballage 

2. Udfyld den vedlagte returformular, og læg den tilbage i returemballagen sammen med dine returvarer

3. Klæb den vedlagte forudbetalte returlabel på din pakke. Husk at fjerne den oprindelige fragtlabel

4. Indlevér pakken til dit pakkebud/indleveringssted, som sender den tilbage til Nümph


Skulle du være så uheldig, at der ved en fejl ikke er vedlagt en returlabel i din ordre, kontakter du blot vores kundeservice pr. mail på shop@numph.com, og vi vil være klar til at rette op på fejlen.

Du kan ikke fortryde/returnere ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig besked herom.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returadresse:

Nümph A/S
Metalvej 12
6000 Kolding
Danmark

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Er hangtag, prismærker o.lign beskadiget eller fjernet fra varen, betragtes den som brugt, og tages derfor ikke retur.

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.
 

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Hvis du vælger kun at returnere dele af din ordre, vil der ikke blive refunderet fragt. Det samme gælder, hvis du har valgt "Hjemmelevering". Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret

Hvis du opdager en fejl på din vare, bedes du kontakte vores kundeservice: shop@numph.com.
Husk venligst at oplyse dit ordrenummer og fejlen på varen – og hvis muligt gerne vedhæfte billeder af varen. Vores kundeservice hjælper herefter med at vurdere og behandle din sag.

Bemærk venligst - hvis din vare er købt hos en vores forhandler, kan du ikke reklamere over varen hos os. Du skal derimod henvende dig til forhandleren, hvor varen er købt, de vil kunne være behjælpelige med at behandle din reklamationssag.


Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Nümph A/S
Metalvej 12
6000 Kolding
Danmark

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg nr. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.