Returnering

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag den fulde ordre er leveret til dig.

Kommer du fra en af de følgende understående lande, er retur proceduren som beskrevet:

Danmark, Tyskland, Østrig, Belgien, Luxemburg, Polen

Her er det ganske simpelt at returnere de varer du ikke havde brug for alligevel, brug blot den vedlagte returlabel vi har betalt fragten og din returnering er ganske gratis. Skulle du være så uheldig at der ved en fejl ikke er vedlagt en returlabel i din ordre, kontakter du blot vores kundeservice pr. mail på shop@numph.com, og de vil være klar til at rette op på fejlen.

Alle andre Lande som ikke er nævnt i et af den ovenstående procedure betaler selv retur fragten, og sender til understående adresse inden for de beskrevne returregler. Vi beklager at vi desværre ikke kan yde den samme service til alle lande på nuværende tidspunkt, men vi arbejder på at finde en løsning der gør det muligt for endnu flere lande.

Nümph A/S
ATT: Webshop
Ibsvej 1-3
6000 kolding
Danmark

Du kan ikke fortryde/returnere ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig besked herom.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.