FAQ

Hvordan bestiller jeg?
Alle produkter på numph.dk kan købes med det samme. Det er kun muligt at bestille vores produkter online, ved selv at lægge en ordre. Hvis og såfremt du har problemer med at lægge en ordre på numph.dk, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for hjælp her.

Hvornår trækker I pengene?
Vi trækker ikke pengene, før vi afsender ordren.

Hvornår kan jeg forvente at få mine varer leveret?
Hos Numph.dk sender vi dine nye varer med GLS, hvilket betyder at du vil modtage din varer inden for 1-3 arbejdsdage såfremt du bestiller inden kl. 12:00

Hvilke lande leverer Nümph.dk til?
Hos Nümph A/S ønsker vi at give alle i Europa muligheden for at shoppe vores produkter, og det er derfor muligt at bestille fra alle EU-lande undtaget af Grønland, Færøerne og Island.

Hvordan betaler jeg?
Vi accepterer følgende betalingsmetoder og kreditkort:

Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB Cards, American Express, Diners Club, iDeal, MobilePay Online.

Der er intet tillægsgebyr for brug af betalingskort på Numph.dk

Før betaling får du besked om, hvilke produkter du har bestilt og til hvilken pris.

Beløbet bliver ikke trukket på din konto, før vi afsender produkterne fra vores lager. Du modtager en ordrebekræftelse i løbet af kort tid via e-mail. Det er ikke muligt at forudbetale eller at betale via netbank eller e-cash på Numph.dk.

Hvordan returnerer jeg en vare?
Vi ønsker at gøre processen så nem som mulig for dig, og derfor har vi sammen med dine nye varer pakket en returlabel, så hvis der desværre er en vare der af den ene eller anden årsag ikke helt matcher dit behov, skal du blot pakke varen tilbage i den originale eller forsvarlig emballage, påsætte det udfyldte returlabel og aflevere det i dit nærmeste GLS servicepoint.

Ved reklamation bedes du sende en mail til kundeservice inden du sender varen retur, så vi kan sikre at du får refunderet fragten.

Du har 14 dage til at sende dine ikke ønskede varer retur efter modtagelse din ordre.

Hvordan bruger jeg min rabatkode online?
Hvis du har modtaget en rabatkode til vores online butik, kan du nemt bruge det ved at klikke på ’Har du en rabatkode?’, når du går ind på din indkøbskurv.