Gør en forskel - og bliv belønnet for det!

Vi tilbyder at købe dine brugte Nümph styles tilbage, når du ikke skal bruge dem længere. Når du indleverer dit tøj, sender vi dig en rabatkode til webshoppen. Dit tøj vil blive sat til salg som Secondhand styles på numph.dk og derved forlænger du
levetiden og glæden af dit Nümph tøj.
Shop Second love

Nemt og hurtigt!

Trade in

Vælg de varer fra dine tidligere indkøb, du gerne vil sende tilbage. Vi giver dig din kredit så snart pakken er afleveret, og så vælger du helt selv, hvad du vil bruge pengene på!

Pak dine varer

Pak dine rene varer ind og send dem tilbage til os med den fragtlabel eller kode, du får fra os. Ingen fragtomkostninger!

Send retur

Aflever din pakke hos din nærmeste pakkeshop og optjen din kredit som du enten kan bruge på nye eller andre secondhand varer på vores webshop!

I en tid hvor vi alle har fokus på at være mere grønne, vil vi som en del af modeindustrien være med til at gøre en forskel. Det bedste vi kan gøre for planeten, er at skære ned på vores forbrug, købe tidsløse styles af høj kvalitet og forlænge levetiden på de produkter vi har.

Til gengæld kender vi vel alle til det med at købe styles vi alligevel ikke får brugt, vokser ud af, eller som bare ikke passer til vores stil længere.

Derfor har du med vores nye koncept Second Love, nu mulighed for at returnere det Nümph tøj som du ikke længere får brugt. Konceptet skal være med til at minimere vores klimaaftryk, og give tøjet et nyt hjem.

Som tak får du en voucher på 25% af købsprisen af dit tøj, som kan bruges på vores webshop, og så er det helt op til dig, om du vil bruge det på nye eller Second Love styles.

Når vi har modtaget, tjekket og vurderet dit tøj, sætter vi det til salg, så der er en ny ejer, der kan få glæde af tøjet! Du modtager straks voucheren, som du enten kan bruge på nye eller Second Love styles. Vi betaler selvfølgelig fragten for din returnering. 

Sælg dit Nümph tøj her