2nd LOVE

Velkommen til vores 2nd LOVE univers!

 

I en tid hvor vi alle har fokus på at være mere grønne, vil vi som en del af modeindustrien være med til at gøre en forskel. Det bedste vi kan gøre for planeten, er at skære ned på vores forbrug, købe tidsløse styles af høj kvalitet og forlænge levetiden på de produkter vi har.

Til gengæld kender vi vel alle til det med at købe styles vi alligevel ikke får brugt, vokser ud af, eller som bare ikke passer til vores stil længere.

Derfor har du med vores nye koncept 2nd LOVE, nu mulighed for at returnere det Nümph tøj som du ikke længere får brugt. Konceptet skal være med til at minimere vores klimaaftryk, og give tøjet et nyt hjem.

Som tak får du en voucher på 25% af købsprisen af dit tøj, som kan bruges på vores webshop, og så er det helt op til dig, om du vil bruge det på nye eller 2nd LOVE styles.

Når vi har modtaget, tjekket og vurderet dit tøj, sætter vi det til salg, så der er en ny ejer, der kan få glæde af tøjet! Du modtager straks voucheren, som du enten kan bruge på nye eller 2nd LOVE styles. Vi betaler selvfølgelig fragten for din returnering. 

 

Sådan indleverer du dit brugte tøj tilbage:

Step 1: Klik HER og indtast din email-adresse

Step 2: Vælg de produkter, du gerne vil indlevere

Step 3: Indtast dine oplysninger

Step 4: Vælg forsendelsesmulighed

Så enkelt er det!